İndirim!

Apple App Store’da iOS uygulaması yayınlama hizmeti

Orijinal fiyat: 699,00 ₺.Şu andaki fiyat: 499,00 ₺. +KDV

Uygulamanızı oluşturmanızın ardından size ait app store geliştirici hesabına bizim tarafımızdan yüklenme hizmetidir. Lütfen alttaki tüm bilgileri doldurunuz ve alttaki açıklama bölümünde yazanları okuyunuz.

15 adet stokta

Açıklama

Sitemiz üzerinden oluşturulan uygulamalar otomatik olarak Android ve iOS için hazırlanır. Ancak Google Play mağazasında uygulamanızı yayınlamak için APK dosyasını size otomatik verebilirken, Apple’ın uygulama mağazasında yayınlamanız için derlenmiş IPA dosyasını size otomatik olarak veremiyoruz. Çünkü Android açık kaynak bir sistem ve herhangi bir telif istemiyor. Apple ise özel bir yapıda olduğu için otomatik olarak oluşturulmuyor.

Uygulamanızı iOS app store’da yayınlamak için app store developer yani geliştirici hesabı almanız gerekiyor, 100 dolar gibi bir ücreti her yıl Apple’a ödemeniz gerekir. Ayrıca iOS’un kaynak dosyalarını IPA dosyasına çevirmek için bir MAC bilgisayara sahip olmanız gerekiyor. Tüm bunlar Apple’ın istedikleri, bizlik bir durum yok 🙂

APP STORE YAYINLAMA İÇİN KOLAYI VAR!

Biz sizi tüm bu sıkıntılardan kurtarıyoruz. Uygulamanızı sizin için biz derliyoruz yani oluşturuyoruz ve App Store mağazasında yine biz yayınlıyoruz. Sizi hem çok çetrefilli olan app store uygulama yükleme derdinden hemde MAC OS işletim sistemli bir PC almaktan kurtarıyoruz.

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Not: Bu hizmet tek bir uygulama içindir. Onaya gönderilme süresi 7 iş günüdür. Uygulamalar Apple tarafından onaylanıyor. O nedenle mağazaya uygun olmayan uygulamalar reddedilebiliyor.
  • Not 2: iOS uygulamalarının Apple tarafından onaylanma ve yayınlanma işlemi 2 gün ile 15 gün arasında sürebiliyor.
  • Not 3: Eğer uygulamanız politika ihlali, uygulamanın standartlara uymaması ve içerik yetersizliği gibi sorunlar nedeniyle hiçbir şekilde yayınlanmaz ise ücret iadesi 90 TL hizmet bedeli düşülerek iade edilecektir.
  • Not 4: Uygulamanızın ekran görüntülerini (mağazada görünecek resimler) sizin ayarlayıp ödeme yaparken üstteki görüntü yükleme alanına eklemeniz gerekmektedir. Gerekli tüm boyutları buradaki makalemizde bulabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Apple App Store’da iOS uygulaması yayınlama hizmeti” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir