İndirim!

Instagram 500 beğeni satın al

Orijinal fiyat: 34,90 ₺.Şu andaki fiyat: 19,99 ₺. +KDV

Açıklama

Instagram için 500 adet gerçek organik beğeni satın alın. Mobiluygulaman kalitesi ve güvencesi ile.

Neden instagram beğeni satın almalısınız?

Bir instagram hesabının popülerliği takipçi sayısı ve resimlerine aldığı beğeni, aldığı izlenme sayısı ile ölçülür. Eğer bir işletme hesabınız varsa ve takipçiniz yoksa müşteriler size pek güvenilir olarak bakmazlar. Bu nedenle çok hızlı bir şekilde takipçi kazanmak isteyebilirsiniz. En hızlı takipçi kazanma yolu ise orgranik takipçi satın almaktır. Buna bağlı olarak paylaştığınız resimler takipçi sayınız ile orantısız ise instagram beğeni de satın alabilirsiniz.

Beğeniler düşer mi?

Beğenilerimiz genel olarak düşmez. Beğeni düşme sayısı düşüktür. Takipçilerin düşmesi gibi beğenilerde büyük oranda düşü olmaz.

Beğeniler kaliteli mi?

Evet. Beğenilerimiz gerçek, organik olarak sizlere sunulmaktadır. Büyük çoğunluğu resimlidir ve Türk kökenli hesaplardır.

Beğeniler alırsam instagramdan banlanır mıyım?

Genel olarak hayır. Eğer tek seferde 100 bin adet instagram beğeni almayı düşünmüyorsanız instagramdan beğeni almanız nedeniyle banlanmazsınız yada hesabınız kapatılmaz. Bu nedenle tek seferde maksimum 10 bin adet takipçi satın almanızı öneririz.

Beğenilerne zaman gelmeye başlar?

Satın aldığınız beğeniler bir kaç dakika içinde yavaş yavaş artmaya başlar. Yoğunluğa göre 1/2 saati bulabilir. Eğer 6 saatten fazla sürede beğeni sayınız artmaz ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Instagram 500 beğeni satın al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir