İndirim!

Instagram 1K canlı yayın izlenme + beğeni + yorum satın al

Orijinal fiyat: 199,99 ₺.Şu andaki fiyat: 149,99 ₺. +KDV

Açıklama

Instagram için 1000 adet gerçek organik canlı yayın izlenme ve aynı anda yorum ve de beğeni satın alın. Yani canlı yayın izlenir, yorum atılır ve beğeni yapılır. Bu paket ile hepsi fiyata dahildir. Mobiluygulaman kalitesi ve güvencesi ile.

Neden instagram canlı yayın izlenme satın almalısınız?

Bir instagram hesabının popülerliği takipçi sayısı, canlı yayın izlenme ve resimlerine aldığı beğeni, aldığı izlenme sayısı ve gönderilere gelen yorumlar ile ölçülür. Eğer bir işletme hesabınız varsa ve takipçiniz yoksa müşteriler size pek güvenilir olarak bakmazlar. Bu nedenle çok hızlı bir şekilde takipçi kazanmak isteyebilirsiniz. En hızlı takipçi kazanma yolu ise orgranik takipçi, beğeni, yorum, canlı yayın izlenme satın almaktır. Buna bağlı olarak paylaştığınız resimler takipçi sayınız ile orantısız ise instagram beğeni de satın alabilirsiniz.

Canlı yayın izlenme düşer mi?

Canlı yayın izlenme oranı gerçekte olduğu gibi değişkendir ancak aldığınız rakamdan çok düşmez. Gerçekçilik sağlanır.

Canlı yayın izlenme kaliteli mi?

Evet. Canlı yayın hizmeti son derece aktiftir. Hem izlenme, hem yorum hem de beğeni yapılır. Büyük çoğunluğu resimlidir ve Türk kökenli hesaplardır.

Canlı yayın izlenme alırsam instagramdan banlanır mıyım?

Genel olarak hayır. Eğer tek seferde 100 bin adet instagram canlı yayın izlenme, beğeni, yorum almayı düşünmüyorsanız instagramdan yorum almanız nedeniyle banlanmazsınız yada hesabınız kapatılmaz.

Canlı yayın izlenme ne zaman gelmeye başlar?

Satın aldığınız canlı yayın izlenme bir kaç dakika içinde yavaş yavaş artmaya başlar. Eğer 5 dk dan fazla sürede izlenme olmaz ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Instagram 1K canlı yayın izlenme + beğeni + yorum satın al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir